У Києві транспортний колапс: місто стоїть у заторах (карти)

У Києві транспортний колапс: місто стоїть у заторах (карти)
На столичних дорогах серйозні затори
Фото: Юрій Ша, Facebook

Із послабленням карантину на вулицях Києва побільшало автомобілів

Сьогодні, 12 травня, вранці на дорогах Києві утворилися величезні затори. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps.

Зокрема, затори спостерігаються на Північному, Південному, Дарницькому мостах, на мосту Патона та на мосту Метро. Рух ускладнено в напрямку правого берега.

Крім того, «стоять»  проспекти Перемоги, Повітрофлотському, Олени Теліги, Степана Бандери, Валерія Лобановського, проспекті Академіка Палладіна.

Рух ускладнено на вулицях в центрі Києва.

5_16

6_14

Нагадаємо, що від сьогодні, 12 травня, у Києві запроваджується перший етап послаблень обмежувальних заходів. Зокрема відновлюється робота невеликих непродовольчих магазинів, салонів краси, перукарень, адвокатських і нотаріальних бюро, невеликих виробництв непродовольчих товарів. У зв'язку з цим частина киян вийшла на роботу. 

Але наземний громадський транспорт працюватиме на першому етапі послаблень в нинішньому - обмеженому режимі. А метро поки що не відновить роботу. Тому більшості киян доводиться добиратися на роботу на особистому транспорті.

Як повідомляв глава уряду Денис Шмигаль, метрополітен у містах України почне відкриватися на третьому етапі послаблення карантинних заходів, відкриття метрополітену передбачається в два етапи.

Також нагадаємо, що на багатьох дорожних об'ктах Києва наразі триває ремонт.  «Київавтодор» розробив додаткові схеми об’їзду ділянок, де наразі тривають ремонтні роботи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: