У Києві відновить роботу кінотеатр «Зоряний», який був штабом регіоналів

У Києві відновить роботу кінотеатр «Зоряний», який був штабом регіоналів

Після реконструкції «Зоряного» кінотеатр буде оснащений 4 сучасними кінозалами

У 2019 році у Києві на Печерську буде створений Центр кіномистецтва «Зоряний». Про це стало відомо 6 листопада під час робочої зустрічі голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука з координатором громадської організації «Кінорух» Людмилою Горделадзе.

Як повідомляє прес-служба Печерської райдержадміністрації, після реконструкції «Зоряного» кінотеатр буде оснащений 4 сучасними кінозалами. Крім того, в Центрі проводитимуться різноманітні культурно-мистецькі заходи, фестивалі та майстер-класи, орієнтовані на популяризацію кінематографу.

«Також концепцією передбачено відновлення роботи фонтану, який розташований поблизу кінотеатру, із створенням привабливого публічного простору навколо», - зазначили в РДА.

Повідомляється, що наразі триває робота над реалізацією проекту, презентація якого найближчим часом буде представлена громадськості.

Нагадаємо, за часів президентства Віктора Януковича в кінотеатрі «Зоряний» розміщувався штаб Партії регіонів. Після Революції Гідності кінотеатр залишився у приватній власності. 

У травні 2018 року на пленарному засіданні Київської міської ради депутати повернули в комунальну власність кінотеатр «Зоряний».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: