У Києві жінка випала із маршрутки через «перегони» водіїв

У Києві жінка випала із маршрутки через «перегони» водіїв

Водій маршрутки так поспішав обігнати іншого маршрутчика, що задніми дверима затиснув жінці ногу, і вона впала на асфальт

У понеділок, 25 червня, в Києві на житловому масиві «Теремки-2» в результаті «гонок» маршруток серйозно постраждала жінка. Інцидент стався на зупинці громадського транспорту «Маршала Конєва» приблизно о 19:00.

Про це Інформатору стало відомо із запису в Facebook користувача Alex Krivchik в групі «Транспорт Києва».

«Водій маршрутки 499 так поспішав обігнати іншого маршрутчика, що задніми дверима затиснув жінці ногу. Внаслідок цього вона сильно впала спиною на асфальт», - описуються події.

За словами очевидця, постраждала лише дивом уникла удару потилицею об бордюр, до якого залишалося всього 10 сантиметрів.

Поруч стояв чоловік, який допоміг їй піднятися і переконався, що вона може йти сама. У стані шоку жінка пішла, ймовірно, в сторону будинку. Водій помітив це, вибіг з маршрутки і став кричати: «Жінка, давайте я з вами розрахуюся, не треба (викликати. – Ред.) поліції!». Правоохоронців так ніхто і не викликав, після чого водій повернувся за кермо і продовжив маршрут.

Журналісти зв'язалися з представниками ПП «Тандем» - підприємства, яке управляє цим маршрутом. Там відповіли, що «на Facebook пишуть багато чого»: «Ми нічого не знаємо, для якоїсь інформації подайте запит на підприємство».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: