У Києві зловили афериста, який ошукав продавців

У Києві зловили афериста, який ошукав продавців

Чоловік запевняв продавця, що товар оплачений, отримував решту та йшов із магазину

Фото: Нацполіція

Шахраєм виявився 36-річний місцевий мешканець

До чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що невідомий у магазині шахрайським шляхом заволодів грішми. Правопорушника зупинили працівники оперативно-пошукового відділу кримінальної поліції на виході з кіоску та викликали слідчо-оперативну групу. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Поліцейські попередньо встановили, що зловмисник заходив до магазинів і просив показати йому різноманітний товар. Обравши, він діставав 500 гривень для оплати, проте продовжуючи розмову, чоловік непомітно ховав кошти у рукав. Запевнивши продавця, що товар оплачений, отримував решту та йшов із магазину.

Шахраєм виявився 36-річний місцевий мешканець, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Чоловіка відпустили під особисте зобов’язання. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: