У Києві з’являються «сімейні вогнища» коронавірусу

У Києві з’являються «сімейні вогнища» коронавірусу

За добу у столиці 20 нових випадків захворювання на коронавірус

У столиці стрімко збільшується кількість киян, що мають підтверджений діагноз захворювання на COVID-19. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн-пресконфренції.

«Станом на сьогоднішній ранок це вже - 102 людини! Ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 20 лабораторно підтверджених випадків захворювання на корона вірус», - сказав Кличко.

Серед тих, що захворіли: 11 жінок віком від 29 до 61 року і 9 чоловіків - від 25 до 70 років. Один пацієнт госпіталізований до клінічної лікарні № 4, троє – в міську лікарню № 9. Інші – лікуються вдома на самоізоляції, під контролем лікарів.

«З 20 нових випадків чотири - так звані «сімейні вогнища». Коли захворіли кілька членів родини», - додав мер Києва.

Так, за словами Кличка, з усіх офіційно зареєстрованих понад сотні випадків захворювання вилікувалися вже двоє киян. Їх виписали з Олександрівської лікарні.

На сьогодні в Олександрівській лікарні перебувають 38 пацієнтів із діагнозом на коронавірус. У міській клінічній лікарні № 4 - 13 осіб, в міській клінічній лікарні № 9 - 7. Інші лікуються вдома на самоізоляції, під контролем лікарів.

Щодо кількості тих, хто захворіли по районах столиці: Голосіївський район - 14 людей, Дарницький - 13, Деснянський - 4, Дніпровський - 2, Оболонський - 6, Печерський - 27, Подільський - 5, Святошинський - 8, Солом'янский - 16, Шевченківський - 7.

Як повідомлялося, станом на 10:00 30 березня, у Києві підтверджено 102 випадки COVID-19.

Нагадаємо, столична влада узагальнила перелік обмежень, регламентів та рекомендацій на період надзвичайної ситуації в місті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: