У «Київоблгазі» не бачать ознак вибуху газу у Фастові

У «Київоблгазі» не бачать ознак вибуху газу у Фастові
У Фастові в п'ятиповерховому будинку стався вибух без подальшого горіння

Ймовірною причиною інциденту в ДСНС досі називають вибух побутового газу

На місці вибуху будинку у Фастові на Київщині спеціалісти «Київоблгазу» не знайшли слідів витоку та вибуху побутового газу.

У «Київоблгазі» повідомили, що під час огляду будинку не виявили пошкоджень газового обладнання.

«Співробітники ПАТ «Київоблгаз» оглянули газові колодці та під’їзди сусідніх житлових будинків — витоки та вибухи газу відсутні. При огляді житлової будівлі було виявлено частину зруйнованої п’ятиповерхівки зі значними пошкодженнями третього, четвертого і п’ятого поверхів, де розміщені спальні приміщення (газове обладнання відсутнє)», — йдеться у повідомленні.

За інформацією НТН, найімовірнішою причиною вибуху є детонація боєприпасів. Зазначається, що вибух стався в одній з квартир на третьому поверсі, де, за словами мешканців будинку, до пізньої ночі відпочивала гучна компанія.

Як повідомили у «Київоблгазі», розслідувати вибух у Фастові буде комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, 14 грудня о 9:20 у Фастові в п'ятиповерховому будинку стався вибух без подальшого горіння. Ймовірною причиною інциденту в ДСНС досі називають вибух побутового газу.

Зруйновані конструктивні елементи квартир одного під'їзду з третього по п'ятий поверхи. Були пошкоджені 27 квартир, в яких проживали 63 людини.

Постраждала одна людина, 31-річний чоловік стан якого медики оцінюють як задовільний.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: