У столиці близько 90% житлових будинків уже з теплом

У столиці близько 90% житлових будинків уже з теплом
У Києві опалювальний сезон розпочався із 15 жовтня

Будинки ОСББ, ЖБК, відомчі та інвестиційні підключені на 50%

Станом на 26 жовтня, у Києві до послуги централізованого опалення підключені близько 90% житлових будинків, що обслуговуються комунальними житлово-експлуатаційними дільницями. Будинки ОСББ, ЖБК, відомчі та інвестиційні підключені на 50%, оскільки тепло туди подається за індивідуальними заявками, тобто за їхнім власним рішенням. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, інспектуючи сьогодні виконання ремонтних робіт на пошкоджених теплових мережах.

Із початку відновлення гарячого водопостачання у столиці аварійні бригади комунального підприємства «Київтеплоенерго» ліквідували 763 пошкодження теплових мереж.

«Загалом за цей час замінено майже 5 км мереж. Ділянками по кілька десятків метрів замінюють найбільш аварійні трубопроводи, де високий ризик повторних аварій. По суті, підприємство міняє всю протяжність ділянки мережі між тепловими камерами. Наприклад, на Харківському шосе замінили понад 1,5 км мереж», – повідомив Пантелеєв.

Він зауважив, що наразі кількість пошкоджень зменшується. Крім того, аварійні бригади одразу виконують роботи з благоустрою.

Нагадаємо, 15 жовтня у Києві почалося розгортання системи централізованого опалення.

16 жовтня мер столиці Віталій Кличко заявив, що гаряча вода повертається у домівки киян. 

Читайте також матеріал «Главкома»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: