У таборі, де отруїлися діти, працює слідчо-оперативна група

У таборі, де отруїлися діти, працює слідчо-оперативна група

Табір «Славутич» перевіряють фахівці Київської облдержадміністрації

У приватному дитячому таборі «Славутич» Переяслав-Хмельницького р-ну, де отруїлося 12 дітей, працює слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в Київській області та проводиться перевірка спеціальною комісією фахівців з Київської обласної державної адміністрації. Про це повідомляє прес-служба поліції Київщини.

«Відомо, що напередодні 12 дітей мали розлад шлунково-кишкового тракту. Їх було доставлено в Переяслав-Хмельницьку районну лікарню, одна 8-річна дитина в тяжкому стані. Решту відпустили. На сьогодні лише семеро дітей перебувають в медичному ізоляторі табору під наглядом лікарів», - інформують у поліції.

Як повідомлялося, за попередньою інформацією, дівчинка, яка перебуває у важкому стані, є ученицею спортивної Школи Дерюгіних. У зміні Школи Дерюгіних - 28 дітей, які прибули до ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Славутич»» 29 червня, де мали готуватися до змагань.

12 дітям учора стало зле, вони мали розлад шлунково-кишкового тракту. У результаті одна дитина в комі, 11 дітей потрапили до медичного ізолятора табору. На сьогодні ізольованих залишається 7. Загалом в оздоровчому таборі знаходиться понад 200 осіб.

Як відомо, у провадженні господарських судів розглядаються справи за позовами прокуратури Київської області щодо повернення майна дитячого табору «Славутич» у державну власність. Прокуратурою Київської області встановлено, що товариство, яке орендує державне майно, незаконно провело його реконструкцію та безпідставно оформило право власності на дитячий табір.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: