У військовій частині у Василькові сталося масове отруєння

У військовій частині у Василькові сталося масове отруєння

Військовослужбовцям встановлено попередній діагноз – гастроентероколіт

На Київщині у військовій частині, яка дислокується у м. Васильків, отруїлися 20 військовослужбовців.

Про це 6 грудня повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України    

«4 грудня о 16:30 до медичного пункту звернулися 12 військовослужбовців строкової служби зі скаргами на біль у шлунку, пронос, субфебрильну температуру. Військовослужбовцям надано першу медичну допомогу та встановлено попередній діагноз – гастроентероколіт», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що 5 грудня спеціалісти здійснили заходи щодо встановлення причин отруєння – зокрема, відібрано бактеріальні змиви, проби води та їжі у військовій частині, надано припис з приводу реєстрації випадків гострих кишкових інфекцій. 6 грудня здійснено виїзд до військової частини щодо проведення додаткових досліджень.

«Наразі під наглядом лікарів Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь» перебувають 20 осіб», - заявили в прокуратурі.

Повідомляється, що прокуратура здійснює контроль щодо проведення службового розслідування за фактом захворювання військовослужбовців. За результатами розслідування буде здійснено відповідне реагування, а за наявності підстав винні посадові особи будуть притягнуті до передбаченої законом відповідальності.

Раніше повідомлялося, що у школі №306 Деснянського району столиці, де навчається близько 1400 дітей, у шкільній їдальні виявили кишкову інфекцію. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: