У Ворзелі закривають пологовий через вагітну з коронавірусом

У Ворзелі закривають пологовий через вагітну з коронавірусом

Вагітну з підтвердженням COVID-19 тимчасово розміщували у пологовому Ворзеля

Внаслідок нефахових дій з хворою на коронавірус вагітною жінкою Ірпінь змушений закрити пологовий у Ворзелі. Про це розповів Олександр Маркушин, перший заступник міського голови Ірпеня.

Як відомо, у пологовий Ворзеля з порушеннями протоколу 24 березня завезли вагітну з підтвердженням COVID-19. Хоча пологовий будинок не мав приміщення для таких хворих.

Наразі проводиться дезінфекція приміщень пологового будинку у Ворзелі.

Тепер вагітні Гостомеля, Коцюбинського, Ворзеля, Бучі та Ірпеня будуть змушені їхати народжувати в Бородянку або Києво-Святошинський район.

Як повідомлялося, в Київській області підтвердили ще один випадок зараження коронавірусом - захворіла вагітна жінка в Ірпені. 20 березня жінці зробили експрес-тест в 4-й амбулаторії Ірпеня, він виявився негативним. Результат мазка на ПЛР-аналіз, який надійшов 24 березня, підтвердив інфікування коронавірусом. Остаточний діагноз встановлять після повторного ПЛР-аналізу.

Жінку тимчасово помістили ізольовано в пологовий у Ворзелі. Вночі жінку перевезли з пологового у Ворзелі в Білу Церкву, де вона народила дитину.

Тим часом комунальні служби Ірпеня провели невідкладні заходи дезінфекції в будинку, де мала найбільше контактів жінка, у якої підтвердили коронавірус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: