Дитина, народжена хворою на коронавірус жінкою з Ірпеня, буде на карантині

Дитина, народжена хворою на коронавірус жінкою з Ірпеня, буде на карантині

У жінки симптомів вірусу все менше

Дитину, яку в пологовому будинку Білої Церкви народила жінка з Ірпеня, у якої виявлено коронавірус, тимчасово помістили на карантин. Про це повідомив перший заступник в.о. ірпінського міського голови Олександр Маркушин у Facebook.

«Стан мами задовільний, симптомів вірусу все менше. Стан дитини теж задовільний, вага 3600 - здоровий ірпінський хлопець! Маму сьогодні переведуть в інфекційне відділення, хлопчик тимчасово буде на карантині», - написав він.

Як повідомлялося, в Київській області підтвердили ще один випадок зараження коронавірусом - захворіла вагітна жінка в Ірпені. 20 березня жінці зробили експрес-тест в 4-й амбулаторії Ірпеня, він виявився негативним. Результат мазка на ПЛР-аналіз, який надійшов 24 березня, підтвердив інфікування коронавірусом. Остаточний діагноз встановлять після повторного ПЛР-аналізу.

Жінку тимчасово помістили ізольовано в пологовий у Ворзелі. Вночі жінку перевезли з пологового у Ворзелі в Білу Церкву, де вона народила дитину.

Тим часом комунальні служби Ірпеня проводять невідкладні заходи дезінфекції в будинку, де мала найбільше контактів жінка, у якої підтвердили коронавірус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: