В Києві 240 будинків перебувають без тепла

В Києві 240 будинків перебувають без тепла

Станом на сьогодні у Києві внаслідок пошкоджень та планових ремонтів тепломереж тимчасово без опалення та гарячого водопостачання залишаються 240 споживачів.

Постачальник тепла в столичні оселі повідомляє, що за минулу добу «Київенерго» усунуло 52 пошкодження. Це дозволило відновити опалення та гаряче водопостачання 235 споживачів. Протягом дня планується підключити 150 споживачів.

Також «Київенерго» скаржиться, що не може оперативно здійснювати усунення пошкоджень та відновлення опалення та гарячого водопостачання у зв'язку з нестачею матеріалів та палива внаслідок блокування рахунків компанії через штрафні санкції за вже сплачені газові борги.

«У зв'язку з критичною ситуацією у вітчизняній теплоенергетиці, до якої призвели неврегульовані взаємовідносин теплових підприємств з газопостачальником, зокрема в питаннях погашення штрафних санкцій за газові борги, які виникли у тепловиків через борги клієнтів та несвоєчасної компенсації різниці в тарифах з боку держави, Верховна Рада України прийняла Закон про реструктуризацію заборгованості теплокомуненерго. Зараз він знаходиться на розгляді у Президента України», - зазначають у компанії.

Загальна кількість відключених від ЦО та ГВП споживачів по адмінрайонам Києва

Адмінрайон Аварійні роботи Планові роботи Гідравлічні випробування

Голосіївський

10

0

0

Дарницький

21

0

0

Деснянський

1

0

0

Дніпровський

16

0

0

Оболонський

47 0

0

Печерський

3

0

0

Подільський

27

0

0

Святошинський

33

0

0

Солом'янський

39

0

0

Шевченківський

43

0

0

Всього по місту

240

0

0

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: