В очікуванні снігу у столичних дорожників кипить робота (фото)

В очікуванні снігу у столичних дорожників кипить робота (фото)
На мосту Метро через Русанівську протоку продовжувався широкий спектр робіт в рамках капітального ремонту
Фото: Київавтодор

На вихідних тривали ремонтні роботи на вулицях і мостах Києва

За прогнозами синоптиків, цього тижня Київ очікує на перший сніг. Тому дорожники максимально використали вихідні для виконання дорожньо-будівельних робіт. Про це повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор».

Ремонтні роботи тривали на вул. Сім’ї Кульженків, вул. Алматинській, вул. Академіка Заболотного, просп. Правди та інших.

«Крім того, активні роботи тривали на штучних спорудах: ремонт деформаційних швів проводився на Південному мостовому переході, на Північному мосту виконувався ремонт тротуарів, а на мосту Метро через Русанівську протоку продовжувався широкий спектр робіт в рамках капітального ремонту», - повідомляє «Київавтодор».

Як повідомлялося, рух транспорту по Південному мосту через Дніпро з проспекту Миколи Бажана у напрямку центру міста частково обмежено з 7 листопада до 18 грудня.

З 9 листопада на мосту Патона обмежено рух транспорту у першій смузі руху у напрямку лівого берега міста.

Нагадаємо також, що до кінця цього року в Києві оголосять результати обстеження стану моста Патона, після чого буде розроблений проект щодо відновлення конструкції. Орієнтовна вартість реконструкції становить 5 млрд грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: