Віктор став Человєком: кияни все частіше змінюють імена

Віктор став Человєком: кияни все частіше змінюють імена

За 2018 рік у Києві було зареєстровано 1620 змін імені

З кожним роком у столиці все частіше вдаються до зміни імені. Тільки за 2018 рік у Києві було зареєстровано 1620 змін імені. Це на сотню більше, ніж у 2017 році та майже на 200 більше, ніж у 2016-му. Про це повідомляє Головне територіальне управління юстиції у Києві.

Українці змінюють імена на більш неординарні, або екзотичні на звичні:

  • Віталій став Сальвадором, Богдан – Богдан-Іден, Магістр – Михайло, Данило – Даніель, Сергій Хакон-Сігрслі, Максим – Макс, Сергій – Агат, Хосейн – Даніель, Сергій – Діонід, Віктор – Человєк, Тарас – Рагнар;
  • Оксана стала Онні, Богдана – Джоя, Олена – Ліка, Вікторія – Ясніна-Віта, Марина – Марса, Аліна – Аіріса, Оксана – Сара, Людмила – Міла, Єлизавета – Климентина, Гамаїл – Амалія, Дженіфер – Євгенія, Нонна – Ніка, Наталія – Владислава, Олена – Максимільяна, Баношва – Беатріс, Анастасія – Аполінарія, Тідо – Кара, Наталя – Марта, Ася – Шейла, Юлія – Ельлєя.

Державна реєстрація зміни імені провадиться районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану за місцем проживання особи.

У Головному територіальному управлінні юстиції у Києві пояснюють, які документи для цього потрібні, і в яких випадках відділи реєстрації актів цивільного стану все-таки можуть відмовити у таких послугах:

1_49

«Закон не обмежує Вашу фантазію у виборі нових імен. Проте не забувайте нести їх із честю та гідністю», - додали у Головному територіальному управлінні юстиції у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: