Вночі у Києві горіли чотири автівки (фото)

Вночі у Києві горіли чотири автівки (фото)
Рятувальники за 20 хвилин ліквідували пожежу в автомобілі Sang Yong
Фото: ДСНС

Автомобілі були припарковані у дворах багатоповерхівок

За минулу добу столичні рятувальники тричі виїжджали на гасіння пожеж в автомобілях.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

Так, 19 травня о 23:02 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу у дворі 20-поверхового житлового будинку на вул. Вільямса, 5 у Голосіївському районі столиці. На місце події прибули рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці встановили, що горить припаркований автомобіль Sang Yong. Вже за 20 хвилин бійці ліквідували займання.

Ще один виклик пролунав 20 травня о 01:51. У дворі 24-поверхового житлового будинку на вул. Ахматової, 22 у Дарницькому районі столиці виникла пожежа в автівці Toyota Corolla. О 2:15 вогнеборці 24-ї ДПРЧ ліквідували загоряння. Внаслідок пожежі згоріли та пошкоджені моторний відсік, салон, колеса та лакофарбове покриття поруч розташованого автомобіля Volvo.

Також о 3:29 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у дворі 16-поверхового житлового будинку на вул. Бальзака, 55 у Деснянському районі столиці. На місце прибули вогнеборці 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Бійці встановили, що зайнявся автомобіль BMW. Вже за 15 хвилин рятувальники ліквідували загоряння.

Причини виникнення пожеж наразі встановлюються.

Жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, минулого тижня, з 11 по 17 травня, столичні вогнеборці ліквідували 73 пожежі. Протягом тижня в екосистемах міста Києва виникло 4 пожежі на площі 0,068 га. Всього з початку року здійснено 325 виїздів та ліквідовано загоряння в екосистемах на площі 119,280 га.

17 травня київські рятувальники тричі виїжджали на ліквідацію пожеж в автомобілях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: