У Києві продовжують палати автомобілі: за добу згоріли три автівки (фото)

У Києві продовжують палати автомобілі: за добу згоріли три автівки (фото)
На Чоколівському бульварі горів Honda Civiс
Фото: ДСНС

Причини пожежі встановлюють правоохоронці

За останню доби київські рятувальники тричі виїжджали на ліквідацію пожеж в автомобілях.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Київській області.

Так, 17 травня о 16:57 до оперативно-координаційного центру ДСНС надійшло повідомлення про те, що на проїжджій частині по вул. Б. Хмельницького, 26 у Шевченківському районі столиці виникло загорання в автомобілі Chevrolet Aveo. На місце події негайно було направлено вогнеборців 2-ї державної пожежно-рятувальної части. Рятувальниками було встановлено, що пожежа виникла в моторному відсіку автомобіля. О 17:16 пожежу було ліквідовано. Внаслідок пожежі в автомобілі вигорів повністю моторний відсік та пошкоджено капот. На місці події працювало 2 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки та 9 чоловік особового ДСНС.

Другий виклик надійшов 18 травня о 2:50 про те, що у дворі 16-поверхового будинку по вул. Олександра Довженка, 6 у Шевченківському районі столиці горить автомобіль. Пожежа сталася в салоні автомобіля «Москвич». О 3:07 пожежа була ліквідована. Внаслідок пожежі пошкоджено салон автомобіля. На місці події працювало 2 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки та 9 чоловік особового складу.

Третій виклик надійшов вже о 4:50. У дворі 5-поверхового будинку по бульв. Чоколівському, 42А у Солом’янському районі столиці горів автомобіль Honda Civiс. О 3:07 пожежу було ліквідовано. Внаслідок пожежі пошкоджено салон автомобіля. На місці події працювало 2 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки та 11 чоловік особового складу ДСНС.

В усіх трьох пожежах ніхто не постраждав.

Причини та збитки будуть з'ясовані правоохоронними органами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: