Понад 70 пожеж і два «мінування»: у рятувальників був «гарячий» тиждень

Понад 70 пожеж і два «мінування»: у рятувальників був «гарячий» тиждень

Минулого тижня в екосистемах Києва сталося чотири пожежі

Впродовж минулого тижня, з 11 по 17 травня, пожежно-рятувальними підрозділами Київського гарнізону здійснено 163 виїздів.

З них вогнеборці ліквідували 73 пожежі та 8 аварій. Для надання допомоги громадянам рятувальні підрозділи задіювалися 8 разів, ще 21 – для допомоги іншим службам столиці. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС Києва.

Протягом тижня в екосистемах міста Києва виникло 4 пожежі на площі 0,068 га. Всього з початку року здійснено 325 виїздів та ліквідовано загоряння в екосистемах на площі 119,280 га.

За тиждень на водних об’єктах міста Києва врятовано одну особу та загинула одна людина. Всього з початку 2020 року на водних об'єктах Києва врятовано 2 особи, загинуло 9 осіб, а саме: на р. Дніпро - 5 людей, на озерах - 2 особи, на озерах – 3 особи, на інших водоймах міста - 1 особа.

Протягом тижня підрозділами гарнізону для спільного відпрацювання з МВС і СБУ інформації щодо мінування об’єктів міста здійснено 2 виїзди. Всього за 2020 рік здійснено 49 таких виїздів (за аналогічний період 2019 року 333 виїзди).

Як повідомлялося, у неділю, 17 травня, у житловій дев’ятиповерхівці на вулиці Симиренка, 14/9 у Святошинському районі Києва виникла пожежа на балконі на шостому поверсі. Згодом вогонь перекинувся на квартиру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: