Водій, який на краденому BMW збив на смерть працівника автомийки, отримав сім років тюрми

Водій, який на краденому BMW збив на смерть працівника автомийки, отримав сім років тюрми
ДТП сталася 20 липня 2017 року на вул. на вулиці Борщагівській
Фото: Прокуратура Києва

Перебуваючи за кермом у нетверезому стані, обвинувачений на великій швидкості врізався у автомийку

Солом’янським районним судом Києва до 7 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який на викраденому автомобілі вчинив ДТП зі смертельними наслідками та покинув місце події, залишивши потерпілого у небезпеці. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

ДТП сталася 20 липня 2017 року на вул. на вулиці Борщагівській у Києві.

«Установлено, що напередодні аварії зловмисник викрав у свого знайомого автомобіль BMW. Перебуваючи за кермом у нетверезому стані, обвинувачений не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та на великій швидкості врізався у автомийку. Внаслідок ДТП загинув 36-річний співробітник автомийки, який вийшов перший день на стажування. Водій намагався втекти з місця події, проте невдовзі був затриманий свідками», - повідомляють у прокуратурі.

Суд визнав доведеною вину обвинуваченого у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого), ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці), ч. 2 с. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

До набрання вироком законної сили запобіжний захід обвинуваченому у вигляді тримання під вартою суд залишив без змін.

Як повідомлялося, у ніч на 25 лютого в Києві поліцейські обстріляли позашляховик KIA, який не зупинився на вимогу правоохоронців. За кермом автівки перебувала жінка у нетверезому стані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: