За тиждень у Броварах зафіксовано вісім нових випадків захворювання на кір

За тиждень у Броварах зафіксовано вісім нових випадків захворювання на кір
На стаціонарне лікування потрапили четверо хворих на кір

Серед хворих п'ятеро дітей

Із 7 по 13 грудня у Броварах зареєстрували 8 випадків захворювань на кір. Серед пацієнтів – п’ятеро дітей, які відвідують навчальні заклади міста. Про це повідомляє «Трибуна Бровари».

За останні кілька тижнів збільшилося кількість хворих на кір як у Броварах, так і по всій Україні. Про це йдеться у звітах компетентних медичних установ і закладах із контролю.

У броварському районному відділі лабораторних досліджень зазначають, що з-поміж восьми випадків недуги за останній тиждень, троє були у дорослих людей. Решта – двоє учнів 7-ї школи та по одному вихованцю садочка «Барвінок», 1-ї школи та Навчально-виховного комплексу.

На стаціонарне лікування загалом потрапили четверо пацієнтів, ідеться у звіті. Посилаючись на результати епідеміологічного розслідування, в установі вказують: за даними медичної документації, захворіли семеро осіб, які не були щеплені проти кору.

Як зазначають у броварському районному відділі лабораторних досліджень, у місті з початку 2018 року на кір захворіли 183 особи. Серед них дітей – майже половина – 87. У Броварському районі за рік зареєстрували 77 випадків недуги. А в Києві, за інформацією МОЗ, – 2780.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: