Через грип у 16 класах столичних шкіл оголошено карантин

Через грип у 16 класах столичних шкіл оголошено карантин
У школах призупинено навчання

У Києві спостерігається зростання захворюваності на грип та ГРВІ

Наразі у Києві у 8 закладах загальної середньої освіти призупинено навчання у 16 класах. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник з посиланням на інформацію Департаменту освіти та науки.

«Зокрема, навчання призупинено у Святошинському районі: навчально-виховний комплекс «Лілея» – один клас; ЗЗСО № 50 – один клас, ЗЗСО № 205 – один клас, ЗЗСО № 96 – один клас. У Печерському районі ЗЗСО № 88 – 9 класів, ліцей № 145 – один клас. А також два класи ЗЗСО № 173 Солом’янського району», – сказав він.

Нагадаємо, що керівники навчальних закладів мають право повністю або покласово призупиняти навчальний процес за відсутності 20% від загальної кількості учнів із причини захворювання на грип та ГРВІ. Таке рішення на початку поточного року прийняла постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

Як повідомлялося, минулого тижня у Києві зареєстровано понад 15,2 тис. хворих на грип і ГРВІ. Спостерігалося зростання захворюваності порівняно з попереднім тижнем на 2,8%. Інтенсивність епідемічного процесу була нижче епідемічного порогу на 39,9%. Крім того, захворюваність серед школярів зросла на 2,7%. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: