Заступника голови Печерської РДА затримали на хабарі

Заступника голови Печерської РДА затримали на хабарі

Чиновнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років

Держслужбовець вимагав від приватного підприємця щомісячну виплату у розмірі 20 тисяч гривень

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань затримали заступника голови Печерської районної у місті Києві державної адміністрації за вимагання та отримання неправомірної вигоди.

Про це 31 січня повідомляє прес-служба ДБР.

«Встановлено, що за щомісячну виплату у розмірі  20 тисяч гривень держслужбовець обіцяв приватному підприємцю надати дозвільні документи для отримання в оренду приміщень, які належать до комунальної власності», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що державного службовця затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У разі доведення вини за скоєне кримінальне правопорушення, передбачене частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище), чиновнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

«Проводяться невідкладні слідчі дії, обшуки в службових приміщеннях Печерської РДА та за місцем проживання затриманого. Також вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину», - заявили в ДБР.

Нагадаємо, у Києві поліція затримала керівника комунального підприємства Стрийської міської ради, який вимагав у керівника товариства 680 тисяч гривень «відкату».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: