Завершено капітальний ремонт розв’язки на Відрадному (фото)

Завершено капітальний ремонт розв’язки на Відрадному (фото)
Повністю відновили технічний стан шляхопроводу з заміною гідроізоляції, асфальтобетонного покриття мосту, підходах до нього та тротуарах

Шляхопровід на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела відремонтовано вперше за 42 роки

Комунальна корпорація «Київавтодор» звітує про завершення ремонту шляхопроводу на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела.

«Вперше з 1976 року, тобто за 42 роки(!), споруда була комплексно капітально відремонтована: дорожники повністю відновили технічний стан шляхопроводу з заміною гідроізоляції, асфальтобетонного покриття на шляхопроводі, підходах до нього та тротуарах», - йдеться в повідомленні прес-служби корпорації.

Зазначається, що не впізнати наразі і трамвайну зупинку на шляхопроводі. «Вона має не тільки сучасний красивий вигляд, але й стала зручною і комфортною для пасажирів. Для зручності маломобільних груп населення та пасажирів з маленькими дітьми на сьогоднішній день на зупинці завершуються роботи з влаштування двох ліфтів», - повідомили у «Київавтодорі».

Як повідомлялося, рух транспорту по Південному мосту через Дніпро з проспекту Миколи Бажана у напрямку центру міста частково обмежено з 7 листопада до 18 грудня.

З 9 листопада на мосту Патона обмежено рух транспорту у першій смузі руху у напрямку лівого берега міста.

Нагадаємо також, що до кінця цього року в Києві оголосять результати обстеження стану моста Патона, після чого буде розроблений проект щодо відновлення конструкції. Орієнтовна вартість реконструкції становить 5 млрд грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: