У Порошенка вже бачать, як він підписує угоду про вступ України до ЄС

 У Порошенка вже бачать, як він підписує угоду про вступ України до ЄС

Найближчий соратник президента не виключає, що під час другої каденції Порошенко здатен привести державу у Євросоюз

Ігор Кононенко, заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» у парламенті, один з найближчих соратників та бізнес-партнер Петра Порошенка, вважає, що президенту потрібна друга каденція, щоб завершити початі справи. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

За словами Кононенка, наразі штаб БПП ще не займається президентськими виборами. «А білборди зі словами «Армія, мова, віра» – це лише спроба донести до людей меседж, що ж зробив Петро Порошенко», - пояснює соратник президента.

Кононенко запевняє, що штаб Блоку Порошенка почне президентську кампанію тоді, «коли вона офіційно розпочнеться: буде зрозуміло, хто зареєструвався, будуть озвучені програми».

Заступник голови фракції БПП зазначив, що «Петро Порошенко, як людина успішна та системна захоче завершити те, що почав».

І тому Кононенко не виключає можливості, що саме Порошенко буде тим президентом, який підпише документ про вступ України до Євросоюзу. «Хоча зробити це за п’ять років – дуже оптимістично. Але позитивні меседжі вже є. От наприклад, пані Меркель під час останнього візиту до України вперше назвала якісь терміни, коли Україна може бути в Євросоюзі», - пояснює свої припущення політик. «Це реально було вперше, щоб такого рівня європейський політик сказав, що бачить Україну в Євросоюзі і конкретизував коли. А рівень авторитету Меркель у Європі ми розуміємо», - говорить Кононенко.

Як повідомлялося, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що балотуватиметься у президенти наступного року. Вона презентувала 400 сторінок Нового курсу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: