Які емоції викликало у вас вбивство терориста Мотороли? Опитування

 Які емоції викликало у вас вбивство терориста Мотороли? Опитування
В Службі безпеки України заявили, що ліквідація Мотороли була вигідна російському керівництву

Ліквідація Арсена Павлова: радість, огида чи біль і співчуття?

Один з найбільш жорстоких бойовиків «ДНР» Арсен Моторола Павлов загинув 16 жовтня. Коли терорист повертався домому, в ліфті спрацював саморобний вибуховий пристрій. Бойовик дістав травми, несумісні з життям. В СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика.

Жодних результатів розслідування ще немає, однак у «ЛНР» та «ДНР» уже «призначили винних». Ватажок бойовиків «ЛНР» Ігор Плотницький заявив, що такими діями «Україна намагається залякати Донбас». Глава «ДНР» Олександр Захарченко, звертаючись до СБУ і Головного управління розвідки України, пообіцяв радикальні міри покарань. «Усі військові, котрі діють на нашій території, агенти, сім’ї відтепер перебувають поза законом», – сказав він у своєму відеозверненні. «Коли ми прийдемо до вас додому, ніякої пощади не буде», – наголосив він.

Російські пропагандистські ЗМІ також не припускають інших варіантів, крім ліквідації Мотороли «українськими диверсантами». Щоправда, назвати замовника вбивства поки що не змогли: одні звинувачують особисто президента Петра Порошенка, інші ж натякають на причетність Дмитра Яроша.

Тим часом у Службі безпеки України заявили, що ліквідація бойовика була вигідна російському керівництву, адже Моторола занадто багато знав про російську агресію в нашій країні.

Смерть терориста Арсена Павлова підірвала соцмережі. Реакція українського, російського та, якщо можна так висловитись, сепаратистського, сегментів інтернету на цю подію, звісно, кардинально відрізняється.

Своє ставлення до загибелі бойовика Мотороли можна висловити в опитуванні:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: