Адвокат ГРУшника Александрова назвав свого колишнього підзахисного рідкісним лайном

Адвокат ГРУшника Александрова назвав свого колишнього підзахисного рідкісним лайном
Адвокат Валентин Рибін
Фото: Facebook Валентина Рибіна

Київський адвокат розповів, як насправді ставиться до затриманих в Україні російських військових

Адвокат Валентин Рибін, який був захисником співробітника ГРУ Олександра Александрова після убивства адвоката Юрія Грабовського, назвав свого колишнього підзахисного рідкісним лайном. Про це він написав " target="_blank">у соцмережі Facebook.

Так Валентин Рибін відреагував на інформацію російського військового Віктора Агеєва про те, що співробітника ГРУ Євгена Єрофеєва, якого засудили в Україні і потім обміняли на Надію Савченко, вбили у Росії.

1_07

«Мене завжди «улыбали» казкові долбо**би, що розповідають «Новій газеті» всякий сморід !!! Вітя Агеєв не виняток!!! А взагалі це ж істина «язик мій - ворог мій»! Чим більше Вітя буде дихати ротом, тим довше Вітя буде в гостях у «казки»)))), - написав Рибін.

2_04

«А якщо серйозно, то, мабуть, погані справи в РФ, коли таких мудаків, як Єрофєєв, Александров, Агеєв не гній у військрадгоспі чистити, а до виконання бойових завдань допускають… Я дійсно цих вояків не сильно поважаю. Згадайте обставини. Те, що за них вписалася РФ жодним чином не списує їх моторошного абсолютно рівня професіоналізму як спецназівців. Рідкісне лійно», - додав український адвокат.

.jpg_32Олександр Александров. Фото: epa

Примітно, що у самому початку справи «Єрофеєва і Александрова» саме російське консульство просило призначити Рибіна адвокатом затриманих в Україні російських ГРУшників. Проте співробітництво на початках не складалося.

Як повідомляв «Главком», адвокат Оксана Соколовська, яка свого часу захищала ГРУшника Євгена Єрофеєва, заявила, що її колишній підзахисний живий

Нагадаємо представники російського ГРУ Євген Єрофеєв і Олександр Александров були затримані українськими силовиками на Луганщині у травні 2015-го року. Восени того ж року розпочався судовий процес. Росіянам інкримінували серед іншого агресивне ведення війни. 18 квітня 2016-го року обом військовослужбовцям суд присудив по 14 років позбавлення волі. Однак пізніше росіян поміняли на Надію Савченко. Віктор Агеєв потрапив до українського полону наприкінці червня 2017-го року. Збройні сили тоді затримали диверсійно-розвідувальну групу бойовиків, у складі якої перебував цей російський військовий.

Читайте також інтерв'ю адвоката ГРУшників Валентина Рибіна: У суді ми сказали не все, про що хотіли. Однозначно залишили собі можливість працювати в апеляції

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: