Новорічний турнір з боксу відбувся у Вінниці

Новорічний турнір з боксу відбувся у Вінниці

Турнір було започатковано у 1998 році

23-24 грудня у м. Вінниці в спортивному клубі «Нокаут» проходив традиційний новорічний турнір з боксу серед молодших юнаків 2003-2004, 2005-2006р.р.н.на призи мережі магазинів «Гранд».

Його організаторами виступили комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради, міська комплексна ДЮСШ «Вінниця», спортивний клуб «Нокаут» та мережа магазинів «Гранд».

Турнір було започатковано у 1998 році. За ці роки він жодного разу не припинявся. Це найпопулярніші змагання серед молодших боксерів. Вони є своєрідними першими змаганнями, які загартовують майбутніх чемпіонів і готують їх до серйозного спортивного життя. З даного турніру розпочинали свою спортивну кар'єру відомі вінницькі боксери Денис Солоненко, брати Головащенки та інші.

У цьогорічних змаганнях взяли участь 130 юних боксерів з Вінниці, Немирова, Жмеринки, Іллінців, Шаргорода, селища Стрижавка. За правилами турніру, кожен боксер провів по 2 поєдинки. Незалежно від результатів, всі учасники отримали новорічні подарунки як винагороду за свою працю від мережі магазинів «Гранд».

У відкритті турніру взяли участь голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський та директор мережі магазинів «Гранд» Тетяна Нурієва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: