Арешти «українських диверсантів» у Криму продовжаться – Міноборони

Арешти «українських диверсантів» у Криму продовжаться – Міноборони
Співробітники ФСБ біля кримського суду

ФСБ приходить до військових комісаріатів, де зберігаються особові справи офіцерів запасу, і призначає когось «українськими диверсантами»

У Міноборони України прогнозують, що затримання «українських диверсантів» в окупованому Криму триватимуть. Про це заявив спікер Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

«ФСБ просто приходить у військові комісаріати, де зберігаються особові справи цих офіцерів запасу, піднімає їх, а потім публічно призначає «українськими диверсантами». Зрозуміло, що ці люди мають якусь підготовку, але вони не є дійсними військовослужбовцями, в тому числі ЗСУ. Це робиться для того, щоб, по-перше, вплинути на високий авторитет українських військовослужбовців. По-друге, звинуватити Україну в нібито агресивних діях. І показати, що російські спецслужби нібито ефективні. Як доказ моїх слів можна проаналізувати, що всі затримання за останні тижні, це всі затримані на території окупованого Криму. Ми прогнозуємо, що будуть ще затримання», - заявив Лисенко в ефірі телеканала «112 Україна».

Нагадаємо, у ФСБ РФ заявили про нібито затримання 9 листопада в Севастополі учасників «диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України», які начебто планували «організацію диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим».

У Міністерстві оборони України спростували цю інформацію ФСБ Росії, заявивши, що ФСБ перетворилася на фабрику брехні.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України також спростувало інформацію ФСБ РФ про те, що в Севастополі нібито було затримано співробітників ГУ.

Як повідомлялося, підконтрольний Кремлю Ленінський районний суд окупованого Росією Севастополя заарештував на два місяці трьох «членів диверсійної групи Міноборони України».

21 листопада стало відомо, що підконтрольний Росії Київський районний суд Сімферополя заарештував ще двох фігурантів справи про «підготовку диверсій» на об'єктах інфраструктури Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: