Українська розвідка про заяву ФСБ: Це черговий фейк

Українська розвідка про заяву ФСБ: Це черговий фейк

У розвідці кажуть, що заява ФСБ про нібито затриманих співробітників ГУР у Севастополі спрямована на приховування особистих репресивних дій проти жителів півострова

Головне управління розвідки Міністерства оборони України спростовує інформацію ФСБ РФ про те, що в анексованому Севастополі нібито було затримано співробітників української розвідки. Про це йдеться в заяві відомства.

«Заяви ФСБ про затримання співробітників ГУР – черговий фейк. Головне управління розвідки Міністерства оборони України спростовує заяви ФСБ РФ про нібито затриманих співробітників ГУР у Севастополі», – сказано в повідомленні.

У розвідці кажуть, що ця заява спрямована на «приховування особистих репресивних дій проти жителів півострова, а також зроблена з метою дискредитації України в очах міжнародного співтовариства».

Нагадаємо, у ФСБ РФ заявили про нібито затримання 9 листопада в Севастополі учасників «диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України», які начебто планували «організацію диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим». У Міністерстві оборони України вже спростували цю інформацію ФСБ Росії, заявивши, що ФСБ перетворилася на фабрику брехні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: