Аспен Інститут Київ створив онлайн-ресурс для «антикоронавірусних» проєктів

Аспен Інститут Київ створив онлайн-ресурс для «антикоронавірусних» проєктів

Ресурс може бути корисним як організаціям, що безпосередньо надають допомогу для боротьби з пандемією, так і пересічним українцям

Аспен Інститут Київ долучився до боротьби з поширенням коронавірусу і створив онлайн ресурс, де збирає організації, проєкти та ініціативи з усієї України, спрямовані на подолання пандемії Сovid-19. Про це організація повідомляє на своєму сайті.

У повідомленні йдеться, що Аспен Інститут Київ знаходить та систематизує інформацію щодо допомоги у протистоянні вірусному захворюванню Сovid-19 та розміщує її на сайті. До переліку входять організації та проєкти, що здійснюють закупівлі медичного обладнання, засобів захисту, продуктів, надають безкоштовні послуги для медичних працівників, а також об’єднання, які пропонують волонтерську підтримку, допомагають людям старшого віку, соціально вразливим верствам населення та ін.

«Кількість громадських ініціатив поступово зростає, і вони оперативно додаються до інформаційної бази. Ресурс може бути корисним як організаціям, що безпосередньо надають допомогу для боротьби з пандемією, так і пересічним українцям, які матимуть можливість звернутися за підтримкою на місцях», - йдеться у повідомленні.

Повний список зібраних ініціатив з фільтрами за напрямком допомоги та географією проєктів розміщений за посиланням

Як повідомлялось, станом на 9:00 8 квітня в Україні 1668 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 52 летальні, 35 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 206 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: