Аваков пропонує Порошенку удвічі скоротити генеральські посади в МВС

Аваков пропонує Порошенку удвічі скоротити генеральські посади в МВС

Усім воєнізованим і правоохоронним формуванням, що входять в сферу управління МВС, пропонується провести скорочення штатів генеральських посад і звань зі 194 до 95

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подав Президенту України Петру Порошенку проект скорочення штату генеральських посад і звань зі 194 до 95 у відомствах, що входять в сферу управління МВС. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Згідно з дорученням Президента, подав йому на затвердження проект скорочення генеральських посад. Пропоновані скорочення: Прикордонна служба з чисельністю близько 42 тис. осіб. Було — 74 генералів, пропонується залишити − 14. Національна гвардія (46 тис. осіб). Було −38, пропонується — 18. Служба з надзвичайних ситуацій (73 тис. осіб). Було — 27, пропонується 21. Національна поліція і МВС (175 тис. осіб). Було — 57, пропонується — 42», - йдеться у повідомленні.

«Загалом всім воєнізованим і правоохоронним формуванням, що входять в сферу управління МВС, пропонується провести скорочення штатів генеральських посад і звань зі 194 до 95», - написав Аваков.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: