Азаров з сином відправили до Генпрокуратури своїх адвокатів

Азаров з сином відправили до Генпрокуратури своїх адвокатів

Адвокати намагалися уточнити, в якому саме статусі Азарових хочуть допитати в Генпрокуратурі

Колишній прем’єр-міністр України Микола Азаров та його син Олексій Азаров не з'явилися на допит до Генеральної прокуратури, натомість прислали своїх захисників.

Про це повідомила прокурор ГПУ Ольга Коріняк.

«З’явилися захисники, які надали офіційно належним чином завірений документ про те, що вони можуть представляти інтереси Азарових у цьому кримінальному провадженні. Ні батько Азаров, ні син на допит не з’явилися», - сказала Коріняк.

За її словами, адвокати намагалися офіційно уточнити, в якому саме статусі Азарових хочуть допитати в Генпрокуратурі.

Водночас, слідчі ГПУ все ж чекають на Олексія Азарова о 16 годині, хоча дії захисників дають підстави вважати, що Азаров-син теж не з'явиться сьогодні, додала Коріняк.

Як повідомляв «Главком», Генпрокуратура викликає Азарових для участі у проведенні процесуальних дій у кримінальному провадженні № 12013220540000400 від 31.01.2013 за фактом заволодіння злочинною організацією під керівництвом Віктора Януковича протягом 2010-2014 років майном, яке належить ПАТ «Укрнафта» та ПАТ «Украгазвидобування», на загальну суму понад 2 млрд грн за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 255, ч. 5 ст. 191 та іншими статтями Кримінального кодексу України.

Азаров-старший у свою чергу заявив, що «після державного перевороту, Генеральної прокуратури як органу нагляду за дотриманням закону і Конституції в Україні не існує».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: