«Батьківщина» спростовує неправдиву інформацію щодо бізнесу Тимошенко

«Батьківщина» спростовує неправдиву інформацію щодо бізнесу Тимошенко
Юлія Тимошенко

В «Батьківщині» заявили, що мета «брудних замовних матеріалів» проти Тимошенко - «очорнити» її репутацію

У зв’язку з черговими брудними інсинуаціями у пресі партія «Батьківщина» заявляє: лідер політичної сили Юлія Тимошенко та члени її сім’ї ніколи не мали стосунку до ломбардів.

Про це йдеться в заяві партії.

«Ми вкотре спостерігаємо навмисну спробу кинути тінь на репутацію лідера «Батьківщини» та дискредитувати перед людьми впливового опозиційного політика. Аби довести, що поширена в деяких ЗМІ інформація – це абсолютна брехня, ми будемо подавати відповідні позови до суду», - йдеться в заяві.

Також в політсилі заявили, що мета «брудних замовних матеріалів» проти Тимошенко - «очорнити» її репутацію.

«Просимо не звертати уваги на брудні замовні матеріали проти Юлії Тимошенко, мета яких – лише очорнити лідера «Батьківщини»Звертаємо увагу на те, що в Україні спостерігається безпрецедентна боротьба з опозиційними політиками, які незгодні з позицією нинішньої влади. Використання брудних інформаційних технологій та поширення неправдивої інформації є зайвим тому підтвердженням. Ще раз наголошуємо: ні Юлія Тимошенко, ні члени її родини ніколи не володіли жодними ломбардами», - підкреслили в партії.

Раніше повідомлялося, що родина Юлії Тимошенко отримала дохід у 2,4 млн грн від кіпрської компанії Diafox Consulting Limited, на яку в Україні оформлена мережа ломбардів «Дешева готівка».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: