«Батьківщина» вимагає розглянути у Верховній Раді постанову про скасування підвищення ціни на газ

«Батьківщина» вимагає розглянути у Верховній Раді постанову про скасування підвищення ціни на газ

«Ми маємо низку законопроектів, що дадуть можливість остаточно врегулювати це питання і газ власного видобутку направити населенню України», – наголосив перший заступник голови фракції

«Батьківщина» вимагає від голови Верховної Ради негайно винести на розгляд парламенту постанову про скасування рішення підвищити ціни на газ для населення. Про це сьогодні з парламентської трибуни заявив перший заступник голови фракції Сергій Соболєв.

За його словами, відповідний документ (№9265), що вже підписали лідери шести фракцій і груп, досі не винесено навіть на розгляд профільного комітету.

«Ми маємо низку законопроектів, що дадуть можливість остаточно врегулювати це питання і газ власного видобутку направити населенню України», – наголосив Сергій Соболєв.

Політик зазначив, що зараз ситуація з опаленням у багатьох містах критична  і що цю проблему «пробують перекласти з хворої голови на здорову»: «Обвинувачують мерів міст у тому, що, виявляється, непостачання газу та підвищення тарифів – це їхня проблема. Це щонайменше є непорядно».

Представник «Батьківщини» наполягає на тому, щоб питання, які накопичилися через необґрунтоване підвищення ціни на газ і подальше зростання тарифів, першочергово ставилися на розгляд у сесійній залі.

Як повідомлялося, президент Порошенко наказав зірвати пломби і дати газ Смілі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: