Батько Павла Гриба розказав, як в російському СІЗО знущаються з його сина

Батько Павла Гриба розказав, як в російському СІЗО знущаються з його сина
Батько Павла Гриба

Зокрема, Ігор Гриб повідомив, що передачу з продуктами у СІЗО повністю потрощили

Батько незаконно ув‘язненого в Росії Павла Гриба заявив, що у Росії над його сином знущаються - спочатку заборонили здійснювати грошові перекази, а потім жорстоко побили.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ZIK.

 «У тому, що трапилось (побиття Павла Гриба), я вбачаю помсту від слідчих за те, що Павло не погодився підтвердити звинувачення, які проти нього висували», – заявив батько політв‘язня.

За його словами, Павло Гриб сказав, що «злочин», який йому приписують – неправда, такого не було. Тому за цим слідувала розправа у вигляді побиття та заборона на грошові перекази на рахунок незаконно ув‘язненого.

«Випадок із останньою нашою передачею йому – це теж вершина цинізму. Коли Павлові її передали, вона дійшла до нього в одному пакеті, подрібнена і перемішана. Там і сир, і печиво були потрощені на дрібні частинки та повністю перемішані», – розповів батько Павла Гриба.

Нагадаємо, 3 липня адвокат Марина Дубровіна у СІЗО-4 мала побачення з Павлом Грибом, під час якого він повідомив, що  під час етапування до Ростова-на-Дону його жорстоко побили інші російські в'язні.

Натомість, у Федеральній службі виконання покарань РФ заявили, що Павло Гриб не звертався з заявами про побиття, і у нього не виявлено травм

Раніше повідомлялося, що суд у Ростові-на-Дону залишив Павла Гриба під вартою до 20 грудня.

Як відомо, у Росії Гриба звинувачують у тероризмі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: