Біля школи у Дніпрі сталася стрілянина: поліція ввела план «Сирена»

Біля школи у Дніпрі сталася стрілянина: поліція ввела план «Сирена»

У мережі оприлюднили відео з місця пригоди, на якому чоловік з пістолета розстрілює людей

У Дніпрі на вулиці Титова сталася стрілянина. Вогонь відкрили зловмисники, яких зупинила поліція. Інцидент трапився поблизу школи №89 увечері 24 лютого.

Як пише видання «Днепр оперативный» з посиланням на очевидців, неподалік перетину вулиці Титова з проспектом Олександра Поля поліція зупинила два чорні позашляховики Mercedes G-class, які у народі називають «Гелендеваген», і ще одне авто. Зрештою з одного з автомобілів відкрили стрілянину. Свідки кажуть про кілька пострілів.

За даними ресурсу «Інформатор», правоохоронці зупинили два «Гелендевагени». А трохи згодом на місце під'їхали ще кілька невідомих, які, попередньо, були на Toyota Land Cruiser. Останні власне й розпочали стрілянину.

Опісля позашляховики зникли з місця події на високій швидкості. Усіх учасників інциденту зараз розшукує поліція. Крім того, у Дніпрі правоохоронці оголосили план-перехопленя «Сирена».

Тим часом у мережі оприлюднили відео з місця пригоди. На кадрах можна побачити, як чоловік з пістолета розстрілює людей. ЗМІ пишуть, що зараз там дуже багато поліції.

Також на опублікованих відео можна побачити, що поряд із місцем стрілянини розташована зупинка громадського транспорту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: