Бойовика «ДНР» судять за рейдерство у Москві

Бойовика «ДНР» судять за рейдерство у Москві
Дмитро Лисаковський (Гудвіна)

Лисаковський втік на Донбас, де очолював «підрозділ повітряної розвідки» під позивним «Гудвін»

У Міщанському райсуді Москви розпочався судовий процес у скандальній справі бізнесменів Дмитра Лисаковського (був в «ДНР» під позивним «Гудвін» – ред.) і Петра Чихуна, звинувачених у спробі рейдерського захоплення особняка в центрі столиці.

«Третім підсудним став їх знайомий Михайло Чернов, який вже відбуває строк за вчинену раніше спробу заволодіти цією ж будівлею», – йдеться у повідомленні.

Це вже друга група «загарбників» елітної будівлі, розташованої поряд з Храмом Христа Спасителя. Раніше у цій справі кілька бізнесменів були засуджені, а ще кілька, включаючи партнера Чихуна по «ДНР»  Дмитра Лисаковського (Гудвіна), були під слідством. Чихун і Лисаковський числилися партнерами в одній юридичній фірмі.

Побоюючись переслідування, Лисаковський втік на Донбас, де очолював «підрозділ повітряної розвідки» під позивним «Гудвін». Його спільник Чихун фейково оголошував себе представником «ДНР» в міжнародних організаціях. Зараз Лисаковський і Чихун усіма можливими способами затягують слухання, подаючи численні клопотання.

Нагадаємо, у спільному розслідуванні The Insider і Bellingcat вдалося встановити особу ключового фігуранта, розшукуваного Спільною слідчою групою у справі про збитий над Донбасом малайзійський «Боїнг» MH17, — це генерал-полковник Микола Федорович Ткачов з позивним «Дельфін», головний інспектор Центрального військового округу Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: