Бойовики обіцяють відвести сили в Петрівському до 9 жовтня

Бойовики обіцяють відвести сили в Петрівському до 9 жовтня
На Донбасі терористи відводять війська від села Петрівське

У Петрівському проросійські бойовики нарешті розпочали процес відведення

У районі розведення сил та засобів у Петрівському бойовики розпочали процес відведення і планують завершити його до 9 жовтня. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони на своїй сторінці у Facebook.

«На виконання домовленостей від 21 вересня 2016 року на тимчасово окупованих територіях сходу України триває процес розведення сил. У районі Петрівського розпочалось відведення передових підрозділів 1 мотострілецького батальйону 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольске) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. Заходи планується завершити до 9 жовтня», - йдеться в повідомленні.

Раніше речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що 7 жовтня в районі Богданівки та Петрівського на маріупольському напрямку успішно відбулося розведення сил і засобів.

у п'ятницю повідомлялося, що місія ОБСЄ зафіксувала завершення розведення військ біля Петрівського. Втім, потім з'ясувалося, що ОБСЄ не мала доступу до всіх ділянок під час розведення підрозділів на Донбасі

Нагадаємо, на Донбасі за минулу добу поранено чотирьох українських бійців.

Як повідомляв «Главком», за даними штабу АТО, протягом минулої доби, з 7 на 8 жовтня, бойовики 38 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: