Бойовики обстріляли автомобіль з журналістами телеканалу «Україна» (фото)

Бойовики обстріляли автомобіль з журналістами телеканалу «Україна» (фото)
Фото: facebook.com / Oleksandr Makhov

Спецкор телеканалу розповів, що цілєспрямовано цілили саме в автомобіль

Бойовики обстріляли автомобіль з журналістами телеканалу «Україна». Про це повідомив спецкор телеканалу Олександр Махов у Facebook.

Махов розповів, що цілєспрямовано цілили саме в автомобіль. Так як обстріл відбувся саме в той момент, коли машина зупинилась у спеціальному місці неподалік позиції. Автомобіль цивільний, брендований.

Окупанти скинули снаряд з безпілотника, який впав в метрі від автомобіля телеканалу. Снаряд розлетівся на кілька дрібних осколків. Осколок пробив наскрізь бокове скло автомобіля. Кілька інших осколків влучили в кузов.

«В салоні перебував я, оператор, водій та пресофіцерка бригади, яка супроводжувала знімальну групу. На щастя ніхто не постраждав. Всі ми одразу укрилися в бліндажі. Армійці кажуть, що останніми днями противник часто проводить аеророзвідку з безпілотників», - розказав Махов.

Нагадаємо, 2 квітня у Гідропарку невідомі чоловіки вчинили напад на знімальну групу телеканалу ZIK під час інспектування столичних парків та спортивних майданчиків. За фактами нападів на знімальні групи двох телеканалів розпочато кримінальні провадження. Поліція затримала чоловіка, який напав на журналістів.

4 квітня у Києві скоєно черговий напад на журналістівДо поліції звернулись із заявою журналісти одного зі столичних телеканалів та розповіли, що невідомі перешкоджали їм проводити зйомку. За їх словами, знімальна група готувала сюжет із зони відпочинку щодо дотримання карантинних обмежень, а тим часом на місце під’їхав автомобіль, з якого вийшли невідомі чоловіки. Один з них почав поводитись агресивно, ображати ведучу та штовхати оператора. Після цього вони сіли в автомобіль та під час руху ледве не здійснили наїзд на знімальну групу, після чого поїхали у невідомому напрямку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: