Бойовики обстріляли сили АТО на Луганщині: сімох бійців поранено, один загинув

Бойовики обстріляли сили АТО на Луганщині: сімох бійців поранено, один загинув

Бойовики обстрілюють сили АТО на луганському напрямку, накопичують резерви і, можливо, готуються до наступу, зазначають у штабі

Бойовики обстрілюють сили АТО на луганському напрямку, накопичують резерви і, можливо, готуються до наступу. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Внаслідок бойових дій сімох українських захисників поранено, один загинув.

Повідомляється, що обстріли з важкої артилерії тривають з шостої ранку. Зокрема, вогонь ведеться з артилерії калібру 152 мм, 120 мм і 82-мм мінометів. Для коректування вогню, як повідомляється, бойовики використовують безпілотники, один з яких було збито українськими військовими.

У штабі зазначають, що бойовики активно обстрілюють позиції сил АТО з селища Фрунзе, однак вогонь у відповідь сили АТО поки що не відкривають. «Інтенсивність вогню по українських позиціях посилюється автоматичними гранатометами АГС-17 і станковими гранатометами СПГ-9 (понад 120 гранат), протитанковими керованими ракетними комплексами, великокаліберними кулеметами і стрілецькою зброєю», – сказано в повідомленні.

За словами виконувача обов'язків голови військово-цивільної адміністрації селища Новотошківське і села Жолобок Попаснянського району Дмитра Кондратьєва, внаслідок обстрілу в селищі Новотошківське було пошкоджено водопровід, посічені осколками цивільні будівлі, розглядається питання евакуації дітей.

«За наявною інформацією, ворог активно накопичує резерви та проводить інші заходи, які можна розцінити як підготовку до наступу терористичних сил. Крім того, зросла активність диверсійно-розвідувальних груп противника», – зазначають у штабі АТО.

Раніше повідомлялося, що впродовж минулої доби в зоні АТО немає загиблих, вісьмох військових поранено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: