На Донбасі «Раша ТБ» готує постановочні провокаційні репортажі

На Донбасі «Раша ТБ» готує постановочні провокаційні репортажі
Пропагандистські російські телеканали

Зокрема, проводилась зйомка начебто «знищення українською артилерією будівлі» шляхом її підриву саперним підрозділом противника

На підконтрольній бойовикам території Донбасу організовано роботу пропагандистських російських агентства Life News та телеканала «Россия-1» для підготовки провокаційних сюжетів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Командуванням російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей організовано роботу кореспондентів інформаційних агентств Life News та телеканала «Россия-1» для підготовки спеціальних пропагандистських репортажів з метою дезінформації суспільства і посилення інформаційно-психологічного впливу на населення регіону», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, на передових позиціях підрозділів 1-го АК для підготовки провокаційних сюжетів «щодо порушень Мінських домовленостей підрозділами ЗС України» зазначені агентства проводили зйомки постановочних відеороликів із залученням особового складу противника, який видавався за військовослужбовців сил АТО. При цьому для переконливості проводилась зйомка начебто «знищення українською артилерією будівлі» шляхом її підриву саперним підрозділом противника, інформує ГУР.

Крім того, повідомляється, що напередодні чергового засідання Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі у ЗМІ «ЛНР/ДНР» спеціально поширювалась інформація про «можливий наступ найближчим часом підрозділів ЗС України та активізацію діяльності українських ДРГ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: