Бойовики з гранатометів обстріляли захисників біля Богданівки: поранено одного воїна

Бойовики з гранатометів обстріляли захисників біля Богданівки: поранено одного воїна
Українські військові
Фото: прес-служба Міноборони

В зоні АТО бойовики били з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї

Сьогоднішній день знову не приніс мир на землю Донбасу. І хоча за останні декілька днів противник зменшив активність, повного припинення вогню вздовж лінії розмежування все ж немає. Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО.

За його даними, уночі бойовики били з гранатометів та кулеметів по оборонцях Старогнатівки, що на Приморському напрямку. З цієї ж зброї ворог близько 3 ночі розпочав обстріл опорного пункту української армії біля Богданівки. Наші воїни, застосовуючи піхотне озброєння жорстко відповіли окупантам. Унаслідок цього протистояння отримав поранення один військовослужбовець сил АТО.

На Луганському напрямку під вогонь зі стрілецької зброї проросійських найманців потрапили позиції Збройних сил України неподалік Кримського. А 82-міліметровий міномет ворога бив на підступах до Троїцького.

Нагадаємо, наприкінці минулої доби у районі проведення АТО противник продовжив обстрілювати українські позиції. Проте, якщо вдень найгарячіше було на донецькому напрямку, то після 18 години активність ворога змістилась на маріупольський і луганський напрямки.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 24 рази порушили перемир’я. Сили АТО 16 разів асиметрично відповідали ворогу.

Втрат серед військовослужбовців Збройних сил України (ЗСУ) немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: