Брат затриманого в окупованому Криму Панова вважає, що за ним стежили

Брат затриманого в окупованому Криму Панова вважає, що за ним стежили

Родичі Панова мають намір звернутися до керівництва України

Близькі родичі затриманого в окупованому Криму Євгена Панова вважає, що за ним стежили. Про це рідний брат Панова Ігор Котелянець сказав в ефірі телеканалу 112 Україна.
Він сподівається, що правоохоронці займуться пошуком машини, на якій Панов Євген поїхав надачу з друзями.
«За ним хтось стежив, в його розмовах ніколи не йшлося про Крим, він волонтер, його добрезнають у місті. Криму взагалі в його інформаційному полі не було», - додав він.
Раніше Котелянець заявив, що його брат був викрадений в Запорізькій області і вивезений в окупований Крим для інсценування провокації проти України.

Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України заявили, що в окупованому Криму не затримували жодного співробітника української розвідки.

Як відомо, у середу російська ФСБ поширила заяву, про начебто дві спроби українських військових напасти на Крим та влаштувати там теракти, під час яких загинули російський військовий і боєць ФСБ.

Український Генштаб назвав ці заяви провокацією, а секретар РНБО Олександр Турчинов – істеричними і брехливими.

Після повідомлення ФСБ Путін звинуватив владу України у терорі і пообіцяв «не проходити повз». Крім того він заявив про те, що «не бачить сенсу у нормандських переговорах». 

Тим часом окупаційна влада Криму заявила про «негласне оголошення війни».

Президент Петро Порошенко назвав фантазіями звинувачення Росії на адресу українських військових у підготовці терактів у Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: