«Був дуже жорстокий, душив котів»: ЗМІ розповіли про дитинство терориста із Керчі

«Був дуже жорстокий, душив котів»: ЗМІ розповіли про дитинство терориста із Керчі
Керченський терорист Влад Росляков

Сусіди охарактеризували Влада Рослякова, як жорстоку дитину

Сусідка Влада Рослякова, який влаштував стрілянину і вибух у коледжі в окупованому місті Керч, розповіла, що в дитинстві він знущався над тваринами.

Журналісти видання «Керч.Інфо» разом з оперативною групою приїхали до місця проживання студента керченського коледжу, який сьогодні здійснив масове вбивство.

За інформацією ЗМІ, за цією адресою Росляков останнім часом не проживав, але сусіди пам'ятають його дитинство: «Він маленький був дуже жорстокий. Він котів ловив, душив їх мотузками. Ми його весь час ганяли. А потім, коли вони (мати і батько Влада) розійшлися, він переїхав в іншу квартиру».

Пізніше оперативна група попрямувала на іншу адресу, де фактично проживав вбивця, резюмує видання.

Як відомо, Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова звернулася до російського омбудсмена Тетяни Москалькової з проханням відвідати Керч, де стався теракт у коледжі, та надати допомогу сім’ям загиблих та поранених.

Прокуратура Автономної республіки Крим порушила кримінальне провадження за статтею теракт через події, що сталися у коледжі в окупованій Керчі.  Кількість жертв теракту в коледжі в Керчі зросла до 19 осіб.

Кількість постраждалих внаслідок стрілянини і вибуху в коледжі Керчі в окупованому Криму наразі становить 54 особи.

Раніше повідомлялося, що в середу, 17 жовтня, в окупованій Росією Керчі стався теракт у коледжі. У слідчому комітеті РФ заявили, що в їдальні Керченського коледжу спрацював невстановлений вибуховий пристрій, начинений металевими предметами. 

Також опубліковано фото підозрюваного з рушницею в руках, зроблене однією з камер відеоспостереження.

«Глава» окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов заявив, що молодий чоловік, якого підозрюють у здійсненні теракту у коледжі, застрелився. «Це студент 4-го курсу цього ж навчального закладу. Тіло вбивці виявлено в бібліотеці на другому поверсі», - повідомив Аксьонов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: