Чеська авіакомпанія планує вже у травні відновити польоти в Київ та Одесу

Чеська авіакомпанія планує вже у травні відновити польоти в Київ та Одесу
Квитки на рейси в Україну вже доступні в системі бронювання авіакомпанії СSA-Czech Airlines 

Перельоти з Празького аеропорту імені Вацлава Гавела в Київ планується здійснювати сім разів на тиждень, а з Одеси три рази на тиждень

Чеський флагманський авіаперевізник СSA-Czech Airlines планує відновити виконання регулярних рейсів із Праги в Київ з 24 травня та в Одесу з 25 травня. 

Про це йдеться в офіційному повідомлені авіакомпанії.

Таким чином, чеська авіакомпанія стала однією з перших, хто виявив твердий намір відновити перельоти в Україну з чітко визначеною датою, водночас без будь-яких гарантій від українського уряду.

Перельоти з Празького аеропорту імені Вацлава Гавела в Київ планується здійснювати сім разів на тиждень, а з Одеси три рази на тиждень. Квитки на ці рейси вже доступні в системі бронювання авіакомпанії.

Окрім українських міст, Czech Airlines також анонсувала відновлення рейсів в Амстердам, Франкфурт, Париж та Стокгольм з 18 травня та в Бухарест з 25 травня.

СSA-Czech Airlines – чеська авіакомпанія, яка базується в аеропорті імені Вацлава Гавела в Празі.
Авіакомпанія належить іншій чеській авіакомпанії Smart Wings та входить до альянсу Sky Team. Повітряний флот авіаперевізника налічує 17 літаків.

Також повідомлялося, що Wizz Air поновлює польоти Відень-Київ з 12 травня, квитки – по 25 євро.

Раніше міністр закордонних справ Чехії Томаш Петржичек заявив, що країна в липні планує відкрити кордони, які раніше були закриті через пандемію коронавірусу, зі Словаччиною, Австрією, Німеччиною і Польщею.

Крім того, з 24 квітня уряд Чехії послабив карантин і дозволив громадянам вільно переміщатися по країні, а також виїжджати за її межі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: