Wizz Air поновлює польоти Відень-Київ з 12 травня, квитки – по 25 євро

Wizz Air поновлює польоти Відень-Київ з 12 травня, квитки – по 25 євро
Wizz Air поновлює польоти Відень-Київ з 12 травня

Рейси планують здійснювати щодня з 12 травня, крім 13 травня

На сайті угорського лоукостера Wizz Air вже можна придбати квитки на рейси з Києва до Відня та навпаки з 12 травня. Вони коштують 25 євро.

Wizz Air пропонує на 12 травня квитки з Києва до Відня за 29,99 євро та з Відня до Києва за 24,99 євро.

Згідно з сайтом авіакомпанії, рейси планують здійснювати щодня з 12 травня, крім 13 травня.

Водночас в Україні карантинні обмеження через коронавірус продовжили до 11 травня. У плані зняття обмежень, який представив уряд, не вказано, коли Україна може відновити міжнародне транспортне сполучення.

Крім того, міністр інфраструктури Владислав Криклій раніше заявляв, що про відновлення авіасполучення раніше червня говорити точно не можна.

Згодом Криклій додав, що спершу відновлюватимуть роботу громадського транспорту, міжміського та міжобласного транспорту. Потім — розглядатимуть можливість відновити внутрішні авіарейси. Коли можливе відновлення міжнародного авіасполучення — міністр не відповів.

Як відомо, лоукостер Wizz Air вже з 1 травня розпочне польоти Європою з столиці Австрії, на першому етапі за п’ятьма напрямками – до Дортмунда (Німеччина), Салонік (Греція), Лісабона (Португалія), Осло (Норвегія) та Ейндховена (Нідерланди).

Як повідомлялося, 25 березня у повітряному просторі України падіння трафіку протягом доби 22 березня становило понад 85%

До відома, на сьогодні половина авіакомпаній у світі на межі закриття через пандемію.

Нагадуємо, з 17 березня Україна зупинила міжнародне пасажирське сполучення, зокрема, авіарейси, залізничне та пасажирське автобусне сполучення.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: