Дадаєв, якого визнали винним у вбивстві Нємцова, заявив про тортури

Дадаєв, якого визнали винним у вбивстві Нємцова, заявив про тортури

«Я не ідіот здійснювати цей злочин прямо навпроти Кремля», - каже Дадаєв

Дадаєв заявив про свою невинуватість

Обвинувачений у вбивстві російського опозиційного політика Бориса Нємцова Заур Дадаєв ще раз заявив про свою невинуватість і тортури, яким піддався. Про це він сказав у бесіді з російським телеканалом «Дождь».

«Їх продавили, а всіх, хто щось розумів, видалили», - так відгукнувся Дадаєв про роботу колегії присяжних. Він також визнав підозрілим те, що вердикт не могли винести довгий час.

«Я не ідіот здійснювати цей злочин прямо навпроти Кремля», - сказав Дадаєв. За його словами, в разі, якщо б він дійсно вбив Нємцова «в ім'я Аллаха», він би одразу зізнався.

Обвинувачений також прокоментував відеозапис, на якому зізнається у вбивстві. Дадаєв стверджує, що він нервував під час запису цього ролика. Як і раніше, він заявив, що його змусили зізнатися під тортурами. За словами підозрюваного, він писав заяви в прокуратуру і омбудсмену з прав людини з проханням забезпечити справедливий розгляд, але ці послання повертали слідчому.

Зараз, за словами Дадаева, він тримає піст і вивчає ісламську літературу.

Нагадаємо, у Московському окружному військовому суді колегія присяжних визнала колишнього офіцера батальйону МВС «Північ» Заура Дадаєва і чотирьох його спільників винними у вбивстві опозиційного політика Бориса Нємцова.

Нємцов був убитий в центрі Москви на Великому Москворецькому мосту пізно увечері 27 лютого 2015 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: