Дальня авіація РФ вдруге завдала ударів у сирійській провінції Дейр-ез-Зор

Дальня авіація РФ вдруге завдала ударів у сирійській провінції Дейр-ез-Зор

В операції задіяли шість бомбардувальників Ту-22М3, яких прикривали винищувачі Су-30СМ

Шість російських літаків дальньої авіації Ту-22М3 завдали ударів по об’єктах нібито терористів на території провінції Дейр-ез-Зор в Сирії. Про це повідомляє міноборони РФ.

Після того, як угруповання літаків покинуло РФ, далі воно здійснило проліт у повітряному просторі Ірану й Іраку.

Повідомляється, що у межах завдання бомбових ударів біля міста Абу-Кемаль було знищено склади із боєприпасами, пункти управління, укриття для техніки та опорні пункти.

Міноборони РФ інформує, що літаки Ту-22М3 наносили удари в рамках операції урядових військ зі звільнення східних районів Сирії.

Шість літаків дальньої авіації РФ під час нанесення ударів прикривали винищувачі Су-30СМ, які розташовані на авіабазі Хмеймім.

Даний виліт літаків Ту-22М3 став другим за цей тиждень – удари також наносилися в середу, 1 листопада, по об’єктах в провінції Дейр-ез-Зор.

Як повідомлялося, за дев'ять місяців 2017 року в Сирії загинув як мінімум 131 громадянин Росії, в тому числі представники приватної військової компанії.

Нагадаємо, за даними часопису Newsweek, Росія стала лідером із постачання терористів до ІДІЛ.

Читайте також: Доктор політичних наук Олександр Шумілін: Росія переходить у режим, коли витрати на війну важливіші за витрати на медицину

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: