Деканоїдзе запевняє, що не змовлялась із Саакашвілі, коли оголосила про відставку

Деканоїдзе запевняє, що не змовлялась із Саакашвілі, коли оголосила про відставку
Хатія Деканоїдзе

Деканоїдзе переконує, що Саакашвілі навіть не знав про її наміри подати у відставку

Екс-глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе запевняє, що її відставка жодним чином не пов’язана з відставкою Міхеїла Саакашвілі з посади голови Одеської облдержадміністрації. Про це вона заявила в інтерв’ю «Главкому».

Так, на запитання, чи обговорювала вона своє рішення із Саакашвілі, Деканоїдзе сказала: «Ні, він не знав. Моя відставка та його відставка не пов’язані».

Вона не змогла пояснити, чому глава МВС Арсен Аваков так легко відпустив її, переадресувавши це запитання міністру.

«Це питання не до мене. Свою відставку я оголосила на прес-брифінгу 14 листопада, після якого міністр підписав заяву. Інших варіантів на той час не могло бути, адже напередодні Кабінет міністрів уже проголосував моє звільнення без зайвого галасу навколо цього», – зазначила Деканоїдзе.

Як повідомлялось, 14 листопада стало відомо, що Деканоїдзе подала у відставку. У свою чергу глава МВС Арсен Аваков заявив, що рапорт про відставку Деканоїдзе подала ще 11 листопада. За його словами, «це був складний, але дуже важливий етап, який увійде в історію української поліції».

16 листопада, Кабінет міністрів України звільнив Деканоїдзе та затвердив на посаді в.о. голови Нацполіції Вадима Трояна.

Нагадаємо, 7 листопада на скликаній прес-конференції Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку. 9 листопада президент Петро Порошенко звільнив голову Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі із займаної посади.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Відставка Хатії Деканоїдзе: головні факти»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: