Денісова розповіла, що обговорювала на зустрічі із Зеленським

Денісова розповіла, що обговорювала на зустрічі із Зеленським
Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова

«Щодо стану здоров'я політв'язнів - ми на постійному контакті з уповноваженими з прав людини в регіонах РФ», - повідомила Денісова

Уповноважена з прав людини Людмила Денісова у травні мала зустріч із президентом України Володимиром Зеленським та обговорила питання щодо звільнення політв'язнів.

«Безумовно, з командою новобраного президента і з самим президентом Зеленським я зустрічалась 21 травня, відразу після інавгурації. Ми обговорили всі питання, які стосуються звільнення політв'язнів, військовополонених, заручників, які перебувають як на території РФ, як у тимчасово окупованому Криму, так і на території Донецької і Луганської областей, яка нині не контролюється урядом. Ми обговорили дуже змістовно всі ці моменти, що потрібно зробити для того, щоб це звільнення відбулось», - розповіла Денісова Укрінформу.

При цьому омбудсменка зауважила, що наразі триває переговорний процес, і вона не може «поширювати будь-які дані щодо цього процесу».

«Щодо стану здоров'я політв'язнів - ми на постійному контакті з уповноваженими з прав людини в регіонах РФ, де знаходяться наші політв'язні. Це стосується і Павла Гриба, і Станіслава Клиха, і Едема Бекірова», - повідомила Денісова.

Нагадаємо, підконтрольний Кремлю Київський райсуд Сімферополя продовжив на два місяці термін утримання в слідчому ізоляторі кримськотатарського активіста Едема Бекірова, обвинуваченого в незаконному зберіганні боєприпасів і вибухівки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: