Депутат Чумак віщує Тимошенко вихід у другий тур

Депутат Чумак віщує Тимошенко вихід у другий тур
Віктор Чумак
Фото: РБК

Позафракційний нардеп вважає, що на Юлію Володимирівну орієнтуються патерналісти

Юлія Тимошенко скоріше за все точно буде у другому турі президентських виборів. З таким прогнозом в інтерв’ю «Главкому» виступив позафракційний народний депутат Віктор Чумак.

«В її ніші, якщо не рахувати Киву і Капліна, буде Ляшко і, можливо, Королевська. Бо для Юлії Володимирівни в її ніші потрібен опонент з жіночим обличчям», - вважає народний обранець.

На його думку, в умовному проросійському секторі серед потенційних кандидатів в президенти велика внутрішня конкуренція, оскільки мінімум троє політиків працюють на висунення, а саме Євген Мураєв, Олександр Вілкул і Юрій Бойко. Натомість Віктор Чумак не бачить серед потенційних кандидатів на посаду глави держави Вадима Рабіновича. «Рабінович, скоріше за все, буде провайдером партії «За життя». А на президентську кампанію піде Мураєв. Їм набагато важче домовитися щодо єдиного кандидата, ніж нам. Нам-то перед розстрілом треба буде домовлятися, а їх стріляти ніхто не буде, вони ж свої. Маю на увазі, олігархів», - каже Віктор Чумак.

Нагадаємо, в інтерв’ю «Главкому» позафракційний народний депутат Віктор Чумак пояснив, за яких умов підтримає Вакарчука і Зеленського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: